Helen b meets About Blue Fabrics: more than OK!

About blue fabrics Helen b dress OK

Er is een nieuwe samenwerking in naailand. About Blue Fabrics teamt met Helen b! En het resultaat is een collectie van vier supercoole stoffen. Er zijn twee grijze en twee witte, telkens met een hilarische print erop. Ik ging aan de slag met de grijze ‘ok man’. Ik wou de print goed tot zijn recht laten komen, dus ik maakte het simpelste jurkje ooit voor Jente. Ik tekende het na van een jurkje uit haar kast.

 

 

 

 

 

We oefenden op de ‘ok man’ move met als gevolg dat sindsdien (we maakten deze foto’s al een tijdje geleden) op zowat elke foto die ik van haar neem, deze move te zien is.

About blue fabrics Helen b dress OK

Ik vind dat wel plezant, zo’n coole stof voor een jurkje. Het weerspiegelt mooi de ware aard van mijn oudste dametje: ‘lief, maar toch met meer dan genoeg attitude’. De eyeroll heeft ze al stevig onder de knie. De ‘nehéééé’ en jahaaaa’ (schouders ophalend) ook al. En commanderen wat wij ‘mogen’ doen voor haar ontbreekt er ook niet aan. Verder is ze ook op haar vindingrijkst wanneer wij aangeven dat iets niet lukt: “Maar als je dan gewoon heel hard achter mij aanrent, dan kan ik toch wel met mijn step deze berg afsjeezen?” of “Ah maar als ik nu pannenkoeken eet en straks gaan we een ijsje eten, dan eet ik gewoon geen boterhammetjes meer hé, dat is te veel natuurlijk.” … Ok man!

 

Stof:


Patroon: 

Zelfgetekend

Kousen: Studio Meo, gekocht bij Les Enfants Terribles

Schoenen: Vans
Posted in Sewing and tagged , , , , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *