Workshop bij Lotte Martens

Workshop Lotte Martens

Een tijdje geleden werd ik heerlijk in de watten gelegd. Want ik ging een workshop volgen bij Lotte Martens, in haar atelier. Niet alleen is dit een heerlijke plek om te vertoeven. Je leert er ook hoe de vork in de steel zit, hoe de Lotte Martens prints gedrukt worden. Je wordt begeleid en bedrukt zelf een kledingstuk. Voor mij was dit echt een eye-opener. Het ‘wauw-effect’ was aanwezig (en ik ben een strenge op dat vlak hoor 😉 ).

Workshop Lotte Martens

Ik koos voor eenvoudige prints voor mijn trui en tas. Daar hou ik zelf het meest van. Maar je kan ook echt alle prints en kleuren uit het Lotte Martens gamma mengen. Je kan ook heel creatief zijn met vormen en plaatsing op je kledingstukken. Je gaat er zo ver in als je zelf wil.

Workshop Lotte Martens

Workshop Lotte Martens

 

De trui is trouwens volledig GOTS-certified (net als de bedrukkingen). Ik heb hem al vaak gedragen en de foto’s zijn na een 10-tal wasbeurten genomen. Heel tevreden van de kwaliteit dus, van de trui en van de print! Een workshop voor een dergelijke trui zit dus ook in het workshopgamma. (Er is er al één volzet zie ik.)

Workshop Lotte Martens

Workshop Lotte Martens

Ook voor het bedrukken van kousen, kan je een workshop volgen. Ik heb hier ook zo’n leuk paar kousen liggen, maar dat toon ik in een volgende post samen met een winterjurkje voor mijn oudste dochter. 😉

Tijdens deze workshop konden we zelf volop experimenteren, werden we verwend met lekkere snacks en gingen we met leuke items naar huis. Ik was bijna vergeten dat ik nadien naar een vergadering moest. Ik had echt het ‘ik-ben-er-even-tussenuit’ gevoel. En dat is de bedoeling. De workshopslogan van Lotte Martens is niet voor niets ‘you are gold’. Kwestie van jezelf op tijd en stond eens te verwennen en even alles te vergeten. Dat is gelukt, Riet en Lotte, het was zo plezant!

Workshop Lotte Martens

Workshop Lotte Martens

Workshop zeefdruk voor trui en kousen bij Lotte Martens
Zelf naaien tijdens een workshop? Ook hiervoor is er een aanbod bij Lotte Martens. 

Posted in DIY and tagged , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *