Let’s begin…

26274477815_b0fa50752d_o

We gaan ervoor.

Een dagboek verstoppen met een slecht slotje erop deden we zo graag, back in the days. Vol eerste liefdes, bedenkingen over de wereld rondom ons en wat we wilden worden. Boekjes, waar je telkens in begon te schrijven om dan de volgende dag een nieuw boekje te bekladden omdat je ‘veranderd was’.

Het ‘ik moet dingen opschrijven’ gevoel is sinds de geboorte van Jente meer dan ooit present. Veel fijne momenten met ons gezinnetje worden op foto vastgelegd en vertoeven nu in een mapje op de computer. Ons huis ligt vol met creatieve uitspattingen die tot op heden zelden een foto verdienden, iets waar ik ‘later als ik groot ben’ spijt van ga krijgen.

De verhalen en foto’s hier worden dus een poging om de leuke kleine dingen een plaats te geven, niet verstopt, wel vol liefde(s) en bedenkingen.

Foto: https://www.flickr.com/photos/denbow/26274477815/in/photostream/

 

Posted in Geen categorie.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *