Odeline meets Lotte

Odeline meets Lotte

Sinds enkele weken heb ik officieel zo’n dochter. Zo eentje die roze en bling helemaal de max vindt. Het tijdperk moest ooit aanbreken. Gelukkig heb je dan prachtige stoffen met prachtige bling. Ik ben helemaal zot van de superzachte tencel collectie van Lotte Martens. Voor de roze lap stof en bijbehorend bedrukt lapje hebben we gevochten, die blingdochter van mij en ik. Ik wou er supergraag een rok uit voor mezelf. Uiteindelijk werd het een jurk voor mij (link intern) uit de blauwe tencel en een nieuw jurkje voor haar uit de roze.

Odeline meets Lotte

En wat is ze er mooi mee! Het patroon is het nieuwe patroon ‘Odeline’ van Iris May Patterns. Odeline is een heel leuk, mooi passend model met verschillende ruffle-opties en mouwenopties. Je kan een jurkje of een bloesje maken. Een echt must-have dus voor dit seizoen. Ik koos voor de eenvoudigste versie zonder ruffles. Ik wou de bedrukking op de stof helemaal tot zijn recht laten komen. Achteraan kwam er één knoopje. Het is eigenlijk zo’n drukknoop voor jassen, maar die kleur paste er zo mooi bij.

Odeline meets Lotte

Odeline meets Lotte

Odeline meets Lotte

Er ligt hier nog stof klaar voor een volgende Odeline. Zoveel mogelijkheden met dat patroontje in zoveel verschillende soorten stofjes. En het zit best snel in elkaar ook.

Odeline meets Lotte

 

Zowel Jente als ik zijn er heel tevreden van. Zij wou graag ook nog een diadeem. Ja, er zijn daar Gossip Girl taferelen aan de gang in die kleuterklas. Kniekousen, diadeems en zoveel mogelijk bling, dé items die de trendy kleuters dragen tegenwoordig blijkbaar. Een #waargaatditnaartoe misstaat hier niet, vind ik.

Patroon: Odeline van Iris May Patterns

Stof: Tencel uni pink + eye candy – Lotte Martens (gratis verzending)

Kousen: Phil & Phae gekocht bij Minimals

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , , , , , .

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *