Lotte Martens French Terry collection + Crazy crop top pattern size 3y

Lotte Martens french terry muts & croptop

Verwennerij alom, met al die mooie french terry’s op de markt. Deze keer gebruikte ik twee stoffen uit de nieuwe collectie van Lotte Martens. Heel leuke kleurtjes en prints en super kwaliteit. De stuks zijn hier ondertussen al meermaals gewassen en ze blijven als nieuw. Lekker zacht en toch heel makkelijk te verwerken, deze stoffen.
Lotte Martens french terry muts & croptop

Het topje is één van Jente haar favorietjes. Ik maakte hier al eerder een heel korte croptop. Deze is een iets zediger exemplaar. Crazy crop top – 3y, dus voel je vrij om ook zo’n crazy crop top te maken.

Lotte Martens french terry muts & croptop

Lotte Martens french terry muts & croptop

De muts tekende ik na van een muts die ze heeft. Ik voerde met boordstof van See You at Six uit de vorige herfstcollectie. De pompom heeft Jente zelf gemaakt. Dat begint hier vroeg, die DIY-indoctrinatie.

Lotte Martens french terry muts & croptop

Lotte Martens french terry muts & croptop

De exacte reactie van onze kleuter toen ze deze outfit zag, was: “Wauw, die roze ‘tieshter’ (T-shirt, jepjep) is zo mooi!! Zie je mijn buik dan? En die muts is wel grappig met die bol op mijn hoofd hoor. Mijn juf gaat zeggen “maar Jente, wat heb je nu weer op je hoofd.” en dan zeg ik: “mopjeeeeuuuh”.”
Het is officieel, we hebben een kleuterpuber in huis.

Lotte Martens french terry muts & croptop


Stof
: Muts en Top: Lotte Martens French Terry collectie
Boordstof gekocht bij Bloome Copenhagen, voering muts See You at Six cedar wood brown

Patroon: Crazy crop top – 3y — Muts, zelfgetekend

 

Posted in Sewing and tagged , , , .

2 Comments

  1. Wat super weer!! Ik geniet zo van de dingen die je op je blog laat zien. Wat een gave stofjes zijn dit.
    Ook nog super bedankt voor het Fons en Sien patroon. Ik maakte vandaag mijn eerste Fons. En die zit prima.
    Fijn weekend!
    Groeten van Femminde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *