Rainbow teddy

rainbow teddy

Prepare for some serious Teddy spam! De boog van het Teddy patroon leent zich er heel mooi voor om een regenboog toe te voegen. En met de nieuwe collectie van See You at Six Playtime zijn er weer heel wat nieuwe kleurencombinaties te maken.

rainbow teddy

rainbow teddy

rainbow teddy

Nog een weekje en dan hoop ik het Teddy patroon klaar te hebben met al zijn opties. Deze regenboogoptie is er één van (met veel dank aan Debora). Geen patroondelen, maar een tutorial om flexibel om te springen met je panden zodat je bredere en smallere repen kan maken, helemaal zoals je het zelf wil. Hier gebruikte ik vier repen van 2cm breed. Het geweldige aan de See You at Six Playtime collecties is dat je kan mixen en matchen overheen collecties. Ik gebruikte night blue van de laatste collectie als basis voor de sweaterdress en knipte de regenboog uit de tender peach en marsala van de laatste collectie, de chai ocre en de dyna blue van de vorige collecties. Ik ben helemaal verliefd of deze combinatie.

rainbow teddy

rainbow teddy

Ik naaide deze exemplaren gisterenavond op twee uurtjes in elkaar, dus er valt echt wel bandwerk te verrichten met de Teddy.

rainbow teddy

Vandaag zouden we vlak voor school foto’s nemen, maar dat was buiten de griep gerekend. Mama en twee dochters thuis. Grootouders tot he rescue (dikke vette oef). Die oudste dochter bleek meer in form dan gedacht en de mama typt hier voorzichtig dat ze ook lichtjes aan het bekomen is. Een uitje naar de speeltuin leverde toch enkele foto’s op.

rainbow teddy

 

Wij werken hier nog een week hard door (we nemen de griep van mama en twee dochters, websitetrouble en hubby out of town er eventjes bij – vandaag wel even niet, maar kom 😉) en hopen dan veel Teddy’s te zien verschijnen. 😊

rainbow teddy


Stof
: See You at Six Playtime

Patroon: Teddy patroon – zelf getekend, coming soon

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , .

11 Comments

 1. Wat een supertrui!!! Geweldig, ik ben nu al fan en ik weet zeker mijn dochter en kleindochter(s) ook.
  Ik zie uit naar je patroon.
  Groet uit Leeuwarden (culturele hoofdstad 2018) 😉

 2. Hoi hoi… misschien een beetje een brutale vraag, maar wat worden de maten? En wordt het een betaal of gratis patroontje? Ik vind hem heel gaaf!!

 3. Superleuk!! Die regenboog optie is echt te gek. En dat halsje is ook een heel mooi detail. Ik zit er klaar voor hoor, de dag dat hij uit komt.

 4. Een zalige trui-jurk!! Ik zit ook al op het puntje van mijn stoel te wachten op de release! En te duimen dat zowel mijn dochter (grote dertienjarige) als ikzelf (ben maar een kleintje) er nog in kunnen.
  X

 5. Pingback: Classic autumn look – WISJ Designs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *