Teddy playsuits

teddy playsuit WISJ

Toegegeven, Teddy is mijn meest genaaide item de laatste maanden. Ik dacht dat ik het beu zou worden, maar dat valt goed mee. Mijn dochters blijven er elk op hun eigen manier best mooi mee te zijn, vind ik. En er is toch nog voldoende variatie in hun kast. Of mijn bloglezers het beu worden, is nog een andere vraag. For the record. Het is de vierde laatste denk ik. Sorry alvast. 🙂

teddy playsuit WISJ

Voor Isa naaide ik deze twee playsuits. Ik vind haar zo tof staan met dit model. Het feit dat ze zo’n chubby baby is, is in dit geval wel dankbaar. Die michelin-beentjes die er dan onderuit steken, ik vind dat toch wel iets hebben.

teddy playsuit WISJ

rptnboz

teddy playsuit WISJ

Ik maakte één regenboog playsuit en één volledig in dezelfde stof. Die ‘make some noise’ is trouwens extreem toepasselijk de laatste week. De negen maanden dip is zeer aanwezig. In tegenstelling tot Teddy’s naaien, ben ik dit wel beu. Ik kan geen stap richting keuken zetten om mijn broodnodige koffie te maken, of er is een neutende bijna-peuter die mij achterna kruipt. En dat ‘neuten’ is echt zo luid, ongelofelijk. Maar goed, we weten ondertussen dat zoiets een fase is. Ik duim alvast dat die fase morgen eindigt en dat we ons vrolijk ‘Ieske’ (want dat is de bijnaam van Jente voor haar zus sinds enkele weken – ik ben wel fan eigenlijk) terugkrijgen.

ptr

teddy playsuit WISJ

teddy playsuit WISJ
Stof: See You at Six
Patroon: Teddy patroon, playsuit versie

Posted in Sewing and tagged , , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *