Summer Senna skirt

We zijn er bijna! Nog enkele tutorial fotootjes en het ‘Senna skirt’ patroon is klaar voor lancering. Senna is een midi rokje met split, maar met een baggy gevoel door de rimpels aan de achterkant. Je kan er zakken en een lint in steken zoals hier, maar het kan even goed supersimpel zonder zakken en zonder lint, zoals hier (al meer dan een half jaar geleden 😉 ).

De Senna skirt is een supersnel naaisel. Jente draagt de hare tijdens de warme dagen, maar evenzeer droeg ze deze tijdens de winter met een dikke broekkous eronder. Zo plezant vind ik dat, als een patroon, afhankelijk van de stof voor alle seizoenen bruikbaar is! Denk maar aan een corduroy versie voor de winter of een linnen of viscose (of in dit geval french terry) versie voor de zomer.

De stof is nog een restje Fog Carbon Gray uit de collectie french terry die ik samen met About Blue ontwierp. Het lint komt uit mijn voorraad (geen idee van waar) en de zwarte uiteindjes (koordstop heet zoiets 😉 ) kocht ik bij K-Bas.

Ik combineerde met een hoed die we kochten op de rommelmarkt, een shirtje van het merk Buho (gekocht bij Minimals) en sandalen van Saltwater Sandals (gekocht bij Hippe Schoentjes). Summerproof!

Behind the scenes… Photo bombIsa!

Posted in Sewing and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *