Tropical romper

Hét playsuit-kind. Dat is Isa. Ze is op haar schattigst in zulke ‘bloomerpakjes’, al sinds ze een kleine baby is. Die chubby beentjes en haar guitige peuterhouding maken het plaatje helemaal af. Dus het is dan ook sterker dan mezelf. Ik tekende een zomerse playsuit (en ook een jurkjesversie natuurlijk, voor die kleuter hier in huis).

Voor deze stof werd gevochten. Twee keer eigenlijk. De eerste keer toen ik besefte dat die bijna overal uitverkocht was en ik toch nog een stukje wou bemachtigen. Ik sprong op de fiets richting Lanalotta waar ik nog een op het nippertje de laatste meter in de wacht kon slepen. Ik zag meteen een peuter playsuit in dit stofje. Maar toen werd een tweede keer gevochten voor de stof. Door de kleuter. Die vastberaden was dat zo’n pakje voor haar veel mooier zou zijn dan voor haar zus. Na wat overtuigen (ik moest mijn Instagram feed bovenhalen als bewijsmateriaal), aanvaardde ze dat haar zus ook nog eens een kledingstuk zou krijgen.

Ik ben alleszins heel blij dat ik doorgezet heb met mijn eerste idee! Isa en playsuits is de perfecte match!

Patroon: Zelfgetekend

Stof: Tropical flowers van See You at Six, gekocht bij Lanalotta

Posted in Sewing and tagged , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *