Confetti cuteness

Het kan me niet schelen. Ik val in herhaling. Maar hoe leuk is onze kleine deugniet in zo’n playsuit? Ik krijg er maar niet genoeg van! De chubby beentjes, het schattige gewaggel, de ondernemende blik in haar ogen. Die matchen zo goed met zulke pakjes vind ik.

De peuterpuberteit is hier ook officieel aangebroken. Van ‘uittesten’ tot ‘ik gooi me op de grond als ik mijn goesting niet krijg’. En ondertussen die blik van ‘ben ik niet de schattigste peuter op aarde?’. Topcombi hoor!

Voor de playsuit gebruikte ik het Teddy patroon, maar liet ik de boog weg en knipte ik de mouwen korter. Ideaal zomermateriaal! De stof is de Confetti Soft Tone stof die ik ontwierp voor About Blue.

En verder… Isa, lieve schat, behoud je temperament. Ooit zal het jou en je omgeving een geweldige dienst bewijzen, jij koppig doorzettertje! Alleen is het nu wat lastig, hè meid, als je niet kan praten en als jij en de wereld elkaar nog niet zo goed begrijpen. Dat eerste komt snel genoeg in orde. Voor dat laatste heb je nog je hele leven, waar je ongetwijfeld met volle teugen van zal genieten.

Posted in Sewing.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *