Crazy cat ladies

Yep, I did it again. Matching broekjes voor mijn dametjes. Zo af en toe is het sterker dan mezelf. En dat was met deze stof ook weer het geval. Uit een metertje stof kreeg ik twee leggings, ééntje in maat 92 voor onze korte dikke beentjes en ééntje in maat 104 voor onze lange smalle beentjes.

Het grappige stofje is een nieuwe french terry van Editex getekend door Eva Mouton. Ik ben steevast fan van haar prints! En deze kleur bruin met zwart-witte katjes van de nieuwe collectie vond ik het allermooist. De andere prints zijn zeker ook de moeite. Kijk onder andere maar eens bij Joke, Nicky, Isabel, Neeltje en Annick.

Als patroon gebruikte ik de Viola legging uit La Maison Victor. Dit is zo één van die patronen die hier nooit ver weg liggen.

Uiteraard werd de kleuter haar broek al ingewijd door de glijbaan en modderpoel op school… Gelukkig had de broek na twee wasbeurten terug de oorspronkelijke bruine kleur… 😉

Stof: Eva Mouton Kitten – Editex (te verkrijgen in je favoriete stoffenwinkel)

Patroon: Viola Legging – La Maison Victor

Posted in Sewing and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *