Imme & Ada

Dit zijn twee vriendinnetjes van Jente. Zo ongeveer de schattigste meisjes die ik ken (na die twee van mij natuurlijk). Al een hele tijd geleden viel de beslissing om mijn nieuwste patroon naar hen te vernoemen.

Imme is een meisje-meisje. Eentje dat zou gaan slapen in haar prinsessenjurk en voor wie ‘speelkleren’ glitterjurken en hakschoentjes zijn. Ze is heel lief, een tikje bijzonder en heerlijk zelfzeker. Zo zou het Imme jurkje ook moeten zijn. Het lieve zit em in het gefronste rokje en de ruffles. Het bijzondere in de combinatie tussen verschillende bovenstukjes, de keuze voor ruffles of geen ruffles, de vaste of werkende knoopjes. Het zelfzekere zit in het feit dat meisjes spontaan beginnen zwieren met ruffles of rokje als ze dit kleedje dragen.

Ada is een stoere chick. Ze is een no-nonsense meid, maar evenzeer pittig en niet te onderschatten. Waar haar zus kiest voor de allerliefste outfit, is zij speelser, ietsje brutaler, maar oh zo grappig en veelzijdig. Daarom kreeg het shirtje voor onder die lieve jurk de naam Ada. Het is een stoere, eenvoudige shirt, maar ééntje met een hoekje af. Een beetje de underdog, maar op zich echt een heel waardige trui met of T-shirt. Met korte mouwen, driekwart mouwen of lange mouwen met fronsjes. Met een smalle of brede halsboord. Veelzijdig, zoals die kleine meid.

Hopelijk deed ik alle berekeningen juist en zal Imme en Ada hier in de webshop beschikbaar zijn vanaf eind oktober. Spannend! Ik ga er alvast nog eentje maken. Want zowel het jurkje als het shirtje zitten in no time in elkaar.

Tot binnenkort! x

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Pingback: Imme & Ada patroon – WISJ Designs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *