Patronen op papier

Eindelijk! De WISJ patronen zijn nu ook op papier te koop! Vanaf 1 februari in een stoffenwinkel bij jou in de buurt.

Hoe ziet dat eruit, zo’n papieren patroon? Als je het A5-formaatje vastpakt in de winkel, zie je de beschrijving, maten, maattabellen en tabellen met benodigdheden. Zo kan je op dat moment ook alle gepaste stoffen en toebehoren meteen aanschaffen samen met je favoriete WISJ-patroon. 🙂

Wat nog meer? Vouw je het open, zie je eerst een overzicht van de te knippen patroondelen en dergelijke. Vouw je het nog eens open, zie je de fototutorial om je hele kledingstuk of tasje in elkaar te zetten. Heb je hier nog niet genoeg aan en wil je nog meer foto’s en minder bondige uitleg? Dan kan je de link (QR of weblink) naar de digitale instructies op deze website volgen. Aan te raden voor beginners die zich toch aan een tasje willen wagen bijvoorbeeld.

Uiteraard zie je helemaal in het midden en op de achterkant alle patroondelen, in kleur. Er werd geprobeerd om ze zo te laten overlappen dat alles op deze ruimte paste, maar dat het toch niet té druk werd zodat de lijntjes goed zichtbaar blijven.

Aan de zijkant sluit elk patroon met een stickertje. Handgekleefd. Het patroon is trouwens ook handgevouwen. Met veel liefde. En met mijn eigen handen (of die van mijn hulpjes van tijd tot tijd). Knip het open met een schaartje. Zo blijft het patroon netjes en blijf je mijn wens zien.

Alles zit dus in dit ene pakketje. Tutorial en patroon blijven altijd bij elkaar. En je kan de tutorial rechtzetten op je naaitafel tijdens het hele proces.

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *