Maandkalender – free printable

Eens iets anders. Geen patroon, maar een WISJ maandkalender. Dit jaar ga ik voor mijn eigen werkplanning terug back to basics. Ik kocht een papieren agenda en tekende een maandkalender voor wat ‘algemeen overzicht’.

En die kalender wil ik graag met jullie delen. Bij wijze van nieuwjaarscadeautje en bedankje voor alle trouwe volgers, fijne reacties, patroonaankopen, … . Zonder jullie zou WISJ designs er nooit gekomen zijn. Dus een dikke merci en veel printplezier! 🙂

Voor alle leden van de WISJ community zat deze kalender als nieuwjaarscadeautje in de bus. Ben je lid van de WISJ community, dan mag je met de WISJ patronen workshops geven, krijg je wat extra info over de patronen, kan je de WISJ patronen (vanaf 20 stuks) op papier aankopen en ben je als eerste op de hoogte van de WISJ-nieuwtjes. Zegt je dat wel iets? Aarzel dan niet om in te schrijven!

Wil je graag ook een kalender op papier? Laat het gerust weten via dit formulier. Als er genoeg interesse is, laat ik hem opnieuw drukken. 🙂

Download de maandkalender

1 Comment

  1. Davina
    21 January 2020

    Wat mooi! Mijn eerste gedachte is ‘jaaaaaa, wil ik!’
    Ik heb mezelf echter voorgenomen om het wat rustiger aan te doen met dat plannen en ik weet, als hier die kalender ligt, ga ik toch weer vanalles willen plannen en hokjes vullen en ik moet wat meer op z’n beloop leren laten. Maar hij ziet er wel supermooi uit! Knap gedaan!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top