Teddy blogtour day 2

Vandaag mag ik weer enkele heel leuke Teddy’s voorstellen.

Ellen haar blog (NellieEllie) leerde ik via mijn blog kennen. Ze stuurde me een heel plezant berichtje en dan ben ik haar beginnen volgen. Ik vind dat ze heel mooie dingen maakt voor haar uiterst schattige kroost. Haar verhaal is ook altijd plezant om te lezen. Zij maakte een stoere Teddy voor haar zoontje en een knuffelzachte Teddy dress voor haar dochter. In het begin van de testfase maakte ze ook een Teddy sweater voor haar dochtertje. Heel veel inspiratie te vinden bij haar dus.

NellieEllie

NellieEllie2

Laurence van de blog Blanche maakte een prachtige Teddy sweaterdress met regenboog voor haar al even prachtige dochter. Ik ben steevast geïnspireerd door alles wat zij maakt. Blanche is ook al één van de blogs waarvan ik telkens elke post van begin tot einde lees.
Processed with VSCO with hb1 preset

Heel blij was ik toen Miet ook mee wou Teddy-testen. Niet alleen is het altijd heel plezant als ik haar zie, hoor of lees, ze maak ook geweldig mooie naaisels voor haar drie schattigaards.  En ze heeft een heel toffe Instagram account. Haar lieve dochter kreeg een Teddy waar ze heel goed en best wel stoer mee staat, vind ik.
Miet

Stay tuned. Morgen meer Teddy nieuws. 🙂

Posted in Sewing and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *