Teddy blogtour day 1

De prachtigste Teddy’s werden bij elkaar genaaid door een geweldig groepje lieve testers. Vandaag mag ik jullie de eerste 5 toppertjes voorstellen.

We starten met Griet, die voor Mona een prachtige roze-gele Teddy maakte. De eenvoud maakt het zo mooi speciaal. En die Mona is een natuurtalent model. Dank je Griet, om mijn grote maatjes te checken! En om zo goed voor mij te zorgen 😉 Emma en mona

We gaan verder met Iris, die niet alleen een superschattige Teddy naaide, maar me ook heel veel tips heeft gegeven die dit patroon gemaakt hebben tot wat het is. Dikke merci, lieve Iris.
Iris may

Neeltje, met haar superschattige dochtertjes en toffe enthousiasme, naaide een aantal Teddy’s bij elkaar, ééntje voor haar jongste dochter in een echt teddy stofje en ééntje voor haar oudste dochter. Allemaal even plezant. Dank je wel!!

 

Miek maakt steevast de mooiste dingen voor haar dochters en voor zichzelf in eenvoudige prints. Ik ben fan van haar stijl en ben zo blij met de mooie sweaterdress die ze maakte.
van miek

Sanne leerde ik kennen via Instagram. Zo’n superlieve madam met een heel toffe stijl en een dochter met de mooiste wimpers ooit. 🙂 Zij maakte een lieve roze Teddy met een paspel in de boog. Merci, Sanne!
sanne

Be prepared voor nog veel Teddy spam deze week.

Posted in Sewing and tagged , , , .

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *