Teddy blogtour day 4

Nog wat Teddy spam coming your way. Het wat al zo lang geleden, vond ik. 😉

Sylvia (Lily & Woody) haar naaisels en verhalen volg ik al lang. We zijn ondertussen ook workshop-buddies geworden en ik kan soms al voorspellen over welke stoffen en patronen ze zal bloggen. Het verbaasde me nu ook niet dat ze koos voor een heerlijk zacht stofje voor haar Teddy sweater. Wel leuk en verrassend is dat ze elastische boord gebruikte in de boog op de borst. Topstuk, Sylvia.
Lily en woody

 

Dorothée (Noortjeprullemie) waagde zich aan een tweede Teddy jurk met taille-elastiek en combineerde weer feilloos tot een geweldige outfit.
noortjeprullemie

 

Linde (Vink) volg ik al van voor ik zelf naaide. Ik vind haar stapeltjes, kleurtjes en afwerking altijd zo tof om naar te kijken. Zij maakte de grootste maat Teddy sweater (14j) voor haar dochter. Die bleek er heel blij mee. Je zou voor minder met zo’n prachtige en superzachte trui. Merci, Linde!
vink

 

Nicky (Mix it Make it) leerde ik het voorbije jaar ook beter kennen. Het begon over een stukje Teddy stof en een lapje boordstof. Heerlijk vrolijk en vol energie, de die. J Zij maakte voor haar al even vrolijke en fotogenieke dochter een flashy Teddy sweater en de coolste Teddy regenboog sweaterjurk. Dikke merci, Nicky.
mixitmakeit

 

 

 

Posted in Sewing and tagged , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *