Teddy blogtour day 5

De laatste dag van de Teddy blogtour. Maar niet getreurd, er komt nog een tweede blogtour. Ik blijf hier dus nog even Teddy-spammen.

Isabel (Bel’Etoile) heeft me niet alleen geweldig geholpen en aangemoedigd om het Teddy patroon online te krijgen, ze maakte ook een superoriginele Teddy sweater voor haar dochter. Ziehier de Teddy-sunset sweater. Lees er alles over op haar blog.
Beletoile

 

Er zijn er hier in voor de tweede ronde zelfs. Griet maakte ook voor Emma een Teddy sweater in superzachte Nicky Velours. Ik moet toegeven, het begint hier te kriebelen, want er liggen nog meters van die soort stof in mijn kast. Merci, Griet!
emma en mona

Marieke was één van de die-hard Teddy testers. Zij maakte zoveel Teddy’s dat ik ze niet meer kan tellen. En haar dochter stond er stuk voor stuk prachtig mee. Daarom, check gewoon haar Instagram-account! Dikke merci, Marieke, voor al die pareltjes en de supergrondige feedback!
Mariekefalderieke2

mariekefalderieke1.jpg
Eva heeft de Teddy-microbe duidelijk ook te pakken. Gelukkig maar, want haar versies zijn ook al zo tof! En die kleine schattige dames staan er zo mooi mee!  Ze maakte er gewoon nóg drie bij!!
44621584585_a1839d8f21_o
45535733031_ae60835cd2_o

Posted in Sewing and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *