Dag 5 blogtour Fons en Sien patroon

Blogtour Fons & Sien dag 5

Vandaag mag ik nog twee van mijn creatieve idolen voorstellen. Zij sluiten in stijl de blogtour af voor het gratis Fons en Sien patroon. Ik heb er heel erg van genoten dat er zoveel lieve dames wilden testen en touren.

Laurence haar blog, Blanche, leerde ik kennen toen ik zelf begon te bloggen, nog niet zo lang geleden dus. Ik was meteen verliefd op haar stijl. Ze heeft geweldig inzicht in het combineren van stoffen en patronen. Ik kijk altijd uit naar haar posts. Ik voelde me dus heel vereerd toen ze bereid was te testen en mee te doen aan de blogtour. Haar uiterst fotogenieke zoon toont hier een uiterst stoere Fons. In die blik van dat manneke kan je toch verdrinken, geef toe. Klik zeker door, want ze toont nog twee andere exemplaren buiten deze.
Blanche Fons shirt

 

Nicky’s blog, mix it make it, ontdekte ik toen zij haar gratis Millie jurk patroon uitbracht. Jente past bijna binnen die maten, dus dat wordt bandwerkfeest binnenkort. Hoewel Nicky het heel druk heeft nu haar blog nét terug online staat, slaagde ze er toch in om deze (en nog andere, check haar IG account maar!) geweldige Fons shirt tevoorschijn te toveren. Nicky, ook wel de double gauze whisperer ;-), slaagt er geweldig in om eenvoudige stoffen om te toveren tot superoriginele prachtcreaties.
Mix it make it Fons shirt

Super hard bedankt, dames, voor jullie enthousiasme en talrijke, prachtige maaksels!

Het patroon en de tutorial voor het Fons & Sien patroon kan je nog steeds hier vinden.

 

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , , , , , , .

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *