Isa wrapped around me

En dan heb ik het even niet over mijn jongste dochter die mij altijd graag heel nabij wil. Maar over het nieuwste patroon voor vrouwen in naailand: De Isa sweater en jurk voor dames van Bel’Etoile.

Ik maakt de croptop in maat 38. Die valt mooi op maat. Een perfecte lengte ook voor op een taillebroek of op een rok. Het patroon is weeral een toppertje, zoals we dat van Isabel gewend zijn. Je kan er zoveel kanten mee op! Ik ben fan van alle colorblock versies! (Ook al maakte ik er zelf geen deze keer 😉 ). Het is een goeie basic om in huis te hebben. Een hele mooie, vrouwelijke raglan. Die kom je niet vaak tegen, vind ik.
Je kan het patroon kopen op papier of als pdf . Als je de bundle met het kids patroon koopt, krijg je wat korting. Voor Jente maakte ik een hele tijd geleden deze en deze Isa jurkjes.

De stof lag hier al een tijdje te wachten op een kledingstuk voor Jente. Maar het werd dus iets voor mij. 🙂 Voor de eerste keer ooit was de ‘eigenaarswitch’ van de stof in deze richting. Ik moest wel mijn beste puzzelvaardigheden aan de dag leggen om deze trui uit 70cm stof te krijgen. De mouwen werden ietsje schuiner gelegd et voilà! Ik stikte ook nog een blinkende paspel tussen de mouwen en panden. Heel comfy, maar toch ook te combineren met een iets deftigere rok of broek.

Patroon: Isa sweater & dress voor dames van Bel’Etoile

Stof: See You at six Ginkgo gekocht bij Lanalotta

6 Comments

 1. Delphine
  6 March 2019

  Groot gelijk dat je de stof voor jezelf hield want je staat er super mee!

  Reply
 2. withlovebyeva
  6 March 2019

  Dat kleur is perfect bij uw bril! En een trui uit 70 cm, wauw, dat doet zelfs deze zuinige knipper je niet na.

  Reply
 3. LaFilleHella
  6 March 2019

  Suuuper mooi! Die paspel erbij vind ik heel erg leuk!

  Reply
 4. Isa
  7 March 2019

  Fan!

  Reply
 5. Girl in Uniform Lieve
  8 March 2019

  Kreeg jij dit uit 70cm??? Dan moet ik mijn plannen voor een meter stof toch herzien denk ik… Heel mooi, staat je prachtig.

  Reply
  1. Sofie Lietaert
   Sofie Lietaert
   13 March 2019

   Ja, de crop top versie gaf wat ruimte om de mouwen er een klein beetje schuin tussen te leggen.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top