Cognac Clara

Nog twee dagen! En dan staat het patroon van de Clara culotte hier in de webshop! Ondertussen toon ik hier nog een versie die ik maakte: eentje in babyrib in een prachtige cognac kleur.

Dit soort broekjes is hier ondertussen grote favoriet aan het worden. Ze worden heel erg graag gedragen en Jente vindt dat ze er heel ‘cool’ uitziet.

Wat het Clara patroon precies inhoudt, de maten en de opties, daar vertel ik woensdag alles over. Er wordt achter de schermen nog gewerkt om er een plezant geheel van te maken. Hopelijk kan ik binnen enkele dagen hier dus nog voor een kleine verrassing zorgen.

Het shirtje knipte ik bijna een jaar geleden. (Van uitgesteld projectje gesproken) Het is een aangepaste versie van de Fons shirt in één van mijn favoriete stofjes, ééntje van I got stripes studio.

(Het rood op haar wang dat ik vergat weg te halen bij de fotobewerking is geen spaghettisaus, maar wat uitslag van haar plakker die over haar kind kleefde. Tijdens de turnles maakte onze acrobaat een duikvlucht met kin op de grond. Drie draadjes en één grote kom ijs later was het incident bijna vergeten. 🙂 )


Patronen: aangepaste Fons shirt (gratis te downloaden) & Clara culotte (vanaf woensdag te koop)

Stof:
Broek: Cognac babyrib gekocht bij Lanalotta
Shirt: I got stripes studio gekocht bij Fabrik Unik

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *