Frankie mini & maxi fannypack

De tweede versie van het nieuwste WISJ-patroon heet ‘Frankie’. Frankie is het tyische heuptasje met ronding onderaan en vooraan, opnieuw in een mini en maxi uitvoering. Het bijzondere aan Frankie is dat het een gevoerd heuptasje is (net zoals Faye trouwens, de andere versie van dit patroon). Volledig gevoerd, met een mooie, vrolijke binnenkant. Je kan er dus een prachtig stijlvol tasje van maken als je de juiste materialen kiest.

Ook de achterkant, de manier waarop de riem bevestigd wordt, kan variëren. Je kan twee kleine lussen voorzien die met knoopjes open kunnen. Zo kan je de riem losmaken van het tasje op het moment dat je dat wenst.

Je kan ook één lange lus voorzien die ook op de achterkant van het tasje vastgemaakt wordt (net zoals de kleine lussen). De riem kan in dit geval niet losgemaakt worden, maar kan wel doorheen de lus verschoven worden. Je kan je tasje dus over de riem verschuiven terwijl je het draagt.

De prachtige materialen en het kunstleer van mijn tasje haalde ik bij K-Bas. Zoveel keuze daar om een uniek, kwaliteitsvol exemplaar samen te stellen.

Woensdag zal het Frankie & Faye patroon te koop zijn in de webshop! Ik kijk ernaar uit! Ook al om jullie versies te zien.

Posted in Sewing and tagged , , , , , , , , .

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *